Teràpia de l'Ordre

El nostre organisme té un rellotge intern en sintonia amb els cicles de la naturalesa. L'estil de vida actual ha provocat que ens trobem allunyats dels ritmes naturals.

Una condició per recuperar i/o mantenir la salut passa per regular aspectes de la vida quotidiana, per exemple, organitzar el temps de descans (com i quan dormir), l'alimentació (què, com i quan menjar), l'activitat física adequada per a cada persona, les condicions de la feina (físiques i de relació), els aspectes emocionals, la vida familiar, social o el contacte amb la natura, entre d'altres. Tots aquests factors influeixen en la salut i cal tenir-los molt en compte a l'hora d'establir un diagnòstic i proposar un tractament individualitzat.

El cos compta amb mecanismes de regulació per intentar estar sempre el més a prop possible de l'equilibri (homeòstasi). Si ens centrem en aquesta capacitat regeneradora del nostre organisme i la potenciem, a partir d'una educació a nivell individual sobre l'estil de vida més favorable per a cadascú, serà més fàcil recuperar o mantenir un millor estat de salut. Per aquest motiu, la prevenció és un objectiu primordial.

Teràpia de l'Ordre
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es