Alimentació Natural

Una dieta saludable adaptada a les necessitats de cada persona segons la seva edat, activitat i estat de salut és la base de qualsevol tractament mèdic.

La clau d'uns costums alimentaris sans és menjar productes frescs, locals, sense substàncies químiques i de temporada. Aquests productes donen més energia que els aliments industrials, la majoria dels quals han patit una gran pèrdua de nutrients. En aquest sentit, els pobles més longeus i sans es caracteritzen per seguir dietes lleugeres basades en el consum d'aquests productes i beure aigua, realitzar activitat física diària i respirar aire net.

Cada vegada hi ha més malalties relacionades amb una mala alimentació, ja que hi ha productes que produeixen restes tòxiques que s'acumulen al cos i saturen els mecanismes d'eliminació i drenatge. Per aquest motiu és vital “desintoxicar” l'organisme perquè pugui funcionar correctament.

A la Unitat de Teràpies Naturals de l'Hospital Sant Rafael s'ofereix un ampli ventall de dietes: des de dietes depuratives a la primavera i a la tardor, o a l'inici d'un tractament, fins al dejuni, monodietes o l'alimentació adequada a diverses circumstàncies (edat, intoleràncies, malalties, etc.). Amb aquestes dietes l'usuari obté més energia i la desaparició de molts dels problemes de salut que presentava.

Alimentació Natural
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es