Participació a la Setmana Saludable de la UPF

Taller marxa nòrdica, a la Setmana Saludable de la Universitat Pompeu Fabra
L'Equip de Marxa Nòrdica Sant Rafael va participar, el 14 d'abril, a la Setmana Saludable de la Universitat Pompeu Fabra, un cicle d'activitats que organitza el centre, des del 2013, per fomentar els hàbits saludables entre l'alumnat.

Així, professionals de l'Hospital Sant Rafael van impartir el taller 'Tastet de marxa nòrdica. Eina de salut' amb l'objectiu de donar a conèixer la història de la marxa nòrdica, els trets diferencials d'aquesta manera de fer exercici i els beneficis que comporta i despertar l'interès per aprendre a practicar-la.

El taller es va iniciar amb una introducció teòrica, a càrrec del doctor Alex Pasarin i, a continuació, es va dur a terme una sessió pràctica de marxa nòrdica, des del Parc de la Ciutadella fins a l'Arc del Triomf, dirigida per Anna Gey i Marta Rispa.

Taller marxa nòrdica, a la Setmana Saludable de la Universitat Pompeu Fabra
Taller marxa nòrdica, a la Setmana Saludable de la Universitat Pompeu Fabra
El resultat de l'activitat, valorat tant per part de l'equip com per part dels assistents, va ser molt satisfactori i no es descarten futures col·laboracions entre ambdues institucions.

L'Equip de Marxa Nòrdica Sant Rafael vol agrair l'acollida i l'organització del taller a Patricia Olcina, del Departament de Riscos Laborals de l'UPF.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com