Marxa nòrdica solidària amb les persones sense sostre

marxa nòrdica solidària 2017

L'Hospital Sant Rafael va organitzar, el 18 de març, una marxa solidària amb les persones sense sostre de Barcelona, que es calcula que són al voltant de 3.000.

Hi van participar unes 150 persones, que van fer donacions econòmiques, a partir de la inscripció a la marxa i de la compra de productes que es van posar a la venda a la sortida i arribada de la cursa. El total recaptat va ascendir a 1.122,70 euros.

marxa nòrdica solidària
marxa nòrdica solidària 2017
Així mateix, es van aconseguir uns 600 kg de material, entre roba, calçat, mantes, etc., que l'Hospital va recollir des del 6 de febrer fins al dia de l'acte.

Es van dur a terme dues marxes, una curta, de gairebé 6 km, fins a la Font de la Marquesa, i una llarga, d'uns 11 km, que va arribar fins al Forat del Vent i Coll de la Ventosa.

A l'acabar la marxa solidària, es va oferir un petit aperitiu a tots els participants i la Superiora de l'Hospital Sant Rafael, Sor Margarita Vicente; la directora mèdica, la doctora Anna Carol Pérez, i el coordinador del Servei de Rehabilitació de l'Hospital, el doctor Alex Pasarin, van entregar la reptació obtinguda a Enric Gotanegra, membre del Patronat de la Fundació Arrels. Podeu accedir al recull de fotografies de la marxa fent clic AQUÍ.

marxa nòrdica solidària 2017
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com