Marxa Nòrdica Solidària Sant Rafael 2018

Marxa nòrdica solidària 2018
L'Hospital Sant Rafael va col·laborar amb Caliu Espai Acolliment, el 12 de maig, en l'organització d'una marxa solidària per les persones sense sostre del districte d'Horta-Guinardó, Barcelona. Es calcula que el nombre de les persones que dormen al carrer ha pujat un 9 % a la ciutat i un 50 % al districte d'Horta – Guinardó.
Marxa nòrdica solidària 2018
Marxa nòrdica solidària 2018

 
Hi van participar 72 persones (entre caminants, voluntaris, organitzadors i monitors de marxa) les quals van fer donacions econòmiques, a partir de la inscripció a la marxa i de la compra de productes que es van posar a la venda a la sortida i arribada de la cursa, i al quiosc de l'Hospital des del 18 d'abril. El total recaptat va ascendir a 618 euros.
 
Així mateix, es van aconseguir aliments com oli, sucre, cafè soluble o molt, cacau i llet, 
que es podien deixar, també des del 18 d'abril fins al dia de l'acte, a la Consergeria de l'Hospital.

Es van dur a terme dues marxes, una curta, de gairebé 6 km i una llarga, d'uns 11 km, pels voltants de l'Hospital, endinsant-se al Parc natural de Collserola, així com un taller amb una monitora de marxa.
Marxa nòrdica solidària 2018
Marxa nòrdica solidària 2018


En acabar la marxa solidària, es va oferir un petit aperitiu a tots els participants i la Superiora de l'Hospital Sant Rafael, Sor Margarita Vicente, va fer entrega de la recaptació obtinguda als representants del Caliu Espai Acolliment.
Marxa nòrdica solidària 2018

 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com