L’Hospital Sant Rafael participa en un debat virtual sobre la gestió de dades corporatives

silicon debat
silicon debat
El cap d'Organització i Sistemes d'Informació de l'Hospital Sant Rafael, Daniel Pérez Soriano, ha participat avui al debat digital Cómo modernizar la experiencia del dato, organitzat pel portal Silicon.es i el qual ha comptat amb CIO de diferents sectors. L'objectiu de la trobada era compartir experiències entorn del tractament de la informació que es genera a les organitzacions, la qual s'ha multiplicat a un ritme vertiginós en els últims anys i, si es gestiona adequadament i es compta amb les eines tecnològiques adequades, pot comportar grans oportunitats per a la empresa o institució.
 
silicon debat
Durant aquesta trobada virtual i interactiva, Daniel Pérez Soriano ha donat el seu punt de vista sobre la gestió moderna de les dades en l'àmbit de la salut i ha explicat com es realitza el tractament i emmagatzematge d'informació a l'Hospital Sant Rafael. Així mateix, ha compartit el seu coneixement sobre els diferents productes i solucions tecnològiques existents i el rendiment que se'n pot treure en benefici de l'organització i els usuaris.
 
El cap d'Organització i Sistemes d'Informació de l'Hospital ha estat un dels deu experts que han participat en aquest debat digital sobre la gestió de dades corporatives en representació d'entitats de l'àmbit de la salut, les assegurances, l'alimentació i l'esport.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es