L’Hospital Sant Rafael participa a la V Jornada de promoció de la salut ‘Organitzacions promotores de la salut’

V jornada promoció salut
L'Hospital Sant Rafael va participar a la V Jornada de promoció de la salut ‘Organitzacions promotores de la salut', organitzada per la Xarxa d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH Catalunya), i que es va celebrar el 17 de maig a Barcelona, a la sala d'actes de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut.
 
Així, la directora mèdica del Centre, la doctora Anna Carol Pérez, va moderar la segona taula de l'acte, que portava per títol ‘Entorn de treball segur i saludable', durant la qual Lara Rodríguez, tècnica de l'Àrea de Persones de l'Hospital, va explicar l'experiència del Centre en promoció de la salut i el procés d'obtenció del reconeixement al conjunt de l'organització de la certificació d'Empresa Saludable en la categoria d'Or. 
 
V jornada promoció salut
Abans de la presentació dels treballs guanyadors dels ajuts de recerca 2018 va tenir lloc el col·loqui ‘La promoció de la Salut dins les organitzacions', que va comptar amb la participació del gerent de l'Hospital Sant Rafael, el doctor Jesús Ezquerra, qui va animar els centres sanitaris a dur a terme accions saludables, les quals suposen grans beneficis per al personal treballador i usuaris, a partir d'una inversió econòmica molt reduïda.
 
L'Hospital Sant Rafael forma part de la Xarxa Catalana d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut des del 2009, participant en els seus grups de treball, activitats i jornades.
 
Des del 2014, l'Hospital ha incorporat la promoció de la salut com un dels objectius a desenvolupar dins dels seus plans estratègics successius en la línia de ser un centre compromès amb l'excel·lència.

V jornada promoció salut
 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com