L’Hospital Sant Rafael, guardonat amb el segon Premi a la Innovació en Gestió

Premi a la Innovació en Gestió 2015
L'Hospital Sant Rafael va rebre, el 17 desembre, el segon Premi a la Innovació en Gestió de la Unió Catalana d'Hospitals (La Unió), en la categoria de Gestió dels Professionals.
 
Aquests guardons es van entregar en el marc de l'Assemblea General de La Unió, que es va celebrar a la seu del Parc Sanitari Pere Virgili i que va congregar un centenar de professionals de l'àmbit sanitari i social. El doctor Jesús Ezquerra i la doctora Anna Carol, gerent i directora mèdica de l'Entitat, respectivament, van ser els encarregats de recollir el reconeixement.
 
El cas presentat per l'Hospital Sant Rafael es basa en la implantació del Projecte Essencial a l'Entitat, amb l'objectiu que els professionals incorporin les seves recomanacions a la seva pràctica clínica i oferir, d'aquesta manera, una millor atenció sanitària i incrementar l'eficiència i sostenibilitat de l'Hospital.
 
Els Premis a la Innovació en Gestió són un reconeixement al valor de les organitzacions sanitàries i socials que apliquen innovacions a la gestió de les seves institucions i aconsegueixen resultats que impacten positivament en els ciutadans. El mateix conseller de Salut, Boi Ruiz, encarregat de presidir l'acte, va destacar la innovació com a punt fort del sistema sanitari català i de les entitats que el conformen.

Guardonats als Premis a la Innovació en Gestió 2015
Guardonats als Premis a la Innovació en Gestió 2015
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com