L'Hospital Sant Rafael, finalista dels segons premis BSH

Presentador i organitzadors dels II premis BSH
Presentador i organitzadors dels II premis BSH
L'Hospital Sant Rafael va ser distingit, per segon any consecutiu, com a finalista en els Best Spanish Hospitals Awards (BSH), uns guardons que reconeixen els millors hospitals de tot Espanya en gestió sanitària i qualitat assistencial. La segona edició dels premis BSH es va celebrar el 14 de desembre en format on-line, i va congregar més d'un centenar de centres sanitaris.

L'Hospital Sant Rafael va ser reconegut com un dels millors en les categories de Gestió Clínica Global i d'Aparell Circulatori. Segons el gerent del centre de Germanes Hospitalàries, el doctor Jesús Ezquerra, aquestes distincions posen en valor l'esforç diari de col·laboradors i col·laboradores per oferir la millor atenció, i ens donen d'oportunitat de refermar el compromís de millora contínua de l'Entitat que, en un moment de crisi sanitària com l'actual, es fa més necessari que mai.

Com a novetats d'aquesta segona edició dels premis BSH, es va introduir una nova categoria opcional sobre costos hospitalaris, així com un informe Covid-19, a partir d'analitzar l'impacte de la pandèmia als hospitals espanyols durant la primera onada.

Els premis BSH estan organitzats per Higia Benchmarking i Asho amb l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora contínua d'hospitals d'aguts espanyols a través de més de 250 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es