Informació sobre el Coronavirus SARS-CoV-2

En el següent apartat trobareu informació sobre l'afectació del Coronavirus SARS-CoV-2 en l'activitat assistencial de l'Hospital Sant Rafael, així com sobre la malaltia.

Situació de l'activitat assistencial


Davant l'actual crisi sanitària, l'Hospital Sant Rafael ha hagut de suspendre l'activitat ambulatòria i la cirurgia programada. Des del Centre s'està contactant amb els pacients per anul·lar les cites.
Si teniu qualsevol dubte relacionat amb l'assistència podeu trucar al 93 254 11 16.

Així mateix, el Centre ha obert una planta d'hospitalització destinada a atendre persones afectades pel Coronavirus SARS-CoV-2, en col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron.


Sobre la Covid-19


Els coronavirus són una àmplia família de virus que afecten habitualment animals, tot i que alguns tenen la capacitat de transmetre's dels animals als humans. És el cas del nou coronavirus SARS-CoV-2, que es va detectar per primera vegada el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, a la província de Hubei, a la Xina, i s'ha anat estenent a altres països.

El coronavirus SARS-CoV-2 és el causant d'una malaltia infecciosa, coneguda com a COVID-19, que provoca infeccions respiratòries. Els símptomes més comuns són malestar general, febre, tos i dificultat per respirar. El 80% dels casos són lleus i els més greus generalment afecten persones grans o que pateixen altres patologies.

Podeu ampliar la informació sobre el Coronavirus SARS-CoV-2 al Canal Salut.

coronavirus
 

Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com