Homenatge als voluntaris i voluntàries de l’Hospital Sant Rafael

Homenatge voluntaris i concert solidari
L'Hospital Sant Rafael va celebrar a la seva Sala d'Actes, el dijous 20 de desembre, l'Homenatge als voluntaris i voluntàries del Centre amb un concert solidari a càrrec del grup Cor de Cors.
 
L'acte es va inaugurar amb una presentació i amb una reflexió inicial, les quals van donar pas al concert de gòspel de Cor de Cors, l'agrupament de cors de Barcelona, l'Hospitalet i Solsona.
 
Homenatge voluntaris i concert solidari
Homenatge voluntaris i concert solidari
En acabar l'actuació, Emma Álvarez, coordinadora del Voluntariat del Benito Menni CASM, va presentar el projecte de Voluntariat Internacional de la Fundació Benito Menni, de Germanes Hospitalàries. A la presentació també hi va participar com a testimoni Carmina Tarín, voluntària de l'Hospital Sant Rafael i voluntària a la Fundació Benito Menni en Camerun, qui també va tenir l'oportunitat d'explicar el Projecte de Voluntariat Internacional de Germanes Hospitalàries en el Senegal.
 
L'acte va finalitzar amb un berenar on els assistents van prendre cafè i dolços i van poder posar en comú les seves impressions i bons desitjos.

Homenatge voluntaris i concert solidari
Cal recordar que el concert fou solidari i que totes les donacions han estat destinades íntegrament al Projecte Yaoundé, el qual té la finalitat de recaptar fons per ajudar a la integració sociofamiliar i la rehabilitació de malalts mentals que estan als carrers de Camerun (Àfrica).
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com