Dia Mundial sense Tabac

L'Hospital Sant Rafael està celebrant avui el Dia Mundial sense Tabac amb un seguit d'accions que s'emmarquen en la dimensió ‘Vigilem la Salut' del programa Fem Salut.
dia mundial sense tabac
dia mundial sense tabac
S'ha instal·lat un estand en què s'intercanvien cigarretes per una planta aromàtica o un bàlsam labial, promovent que els col·laboradors i les col·laboradores optin per un ambient i un somriure sans i lliures de tabac. En el mateix estand, l'equip de Fem Salut està oferint informació sobre hàbits saludables, tot animant els fumadors i les fumadores a lluitar contra aquesta addicció, recordant-los que està relacionada amb un 40 % dels càncers.
dia mundial sense tabac
dia mundial sense tabac
Des del 2005, l'Hospital Sant Rafel forma part de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum i ofereix al personal col·laborador el Programa de deshabituació tabàquica, pel qual ja han passat desenes de professionals que han aconseguit deixar de fumar.
dia mundial sense tabac
dia mundial sense tabac
Coincidint amb la Setmana Sense Fum, que se celebra des del passat 25 de maig i fins avui, s'han organitzat altres activitats relacionades amb la promoció de la salut i de l'exercici físic. Els grups de pilates i de marxa nòrdica també s'han adherit a la campanya.
dia mundial ense tabac
dia mundial sense tabac
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es