Celebració de la Festivitat Sant Rafael 2015

L'Hospital Sant Rafael va acollir el 29 de setembre l'acte de celebració de la Festivitat en honor al patró del Centre.

Inauguració Festivitat Sant Rafael 2015
L'obertura de l'acte va tenir lloc a l'església de l'Hospital amb la celebració d'una Eucaristia presidida per Mn. Jesús Sanz, Vicari Episcopal de la Zona Pastoral II. Posteriorment, Sor Margarita Vicente i el doctor Jesús Ezquerra, Superiora i gerent del Centre, respectivament, van inaugurar formalment la sessió a la sala d'actes de l'Hospital.

Lidia Buisán Festivitat Sant Rafael 2015
Tot seguit, la doctora Lidia Buisán, metgessa anestesiòloga i doctora en Dret, membre de l'Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona, va dictar la ponència ‘Confidencialitat: del secret mèdic a la història clínica compartida'. Durant la xerrada, Buisán va posar èmfasi en la relativització actual del secret mèdic, a causa de la poca sensibilització generalitzada que les dades que pertanyen a l'esfera íntima de les persones han de ser especialment protegides.

Així mateix, es va dur a terme un emotiu acte d'homenatge als treballadors de l'Hospital jubilats durant els anys 2014 i 2015. Per acabar, els assistents van poder gaudir d'un aperitiu al jardí de l'Hospital Sant Rafael.

Homenatge jubilats Festivitat Sant Rafael 2015
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com