Aliança Estratègica entre Sant Rafael i Vall d’Hebron

Aliança estratègica entre Vall d'Hebron i Sant Rafael
Les directives de l'Hospital Sant Rafael i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron es van reunir el passat 5 de setembre al centre de Germanes Hospitalàries amb la finalitat de promoure un Conveni Marc de Col·laboració que permeti establir una Aliança Estratègica entre ambdues institucions.
 

A més de reforçar la col·laboració entre les entitats, amb aquest conveni es pretén potenciar noves iniciatives de suport en diversos àmbits d'actuació, així com optimitzar els recursos existents i assolir una major eficiència i qualitat dels serveis. Aquest acord entre l'Hospital Sant Rafael i l'Hospital Universitari Vall d'Hebron contribuirà, també, a la formació continuada dels professionals i els permetrà compartir els seus coneixements i experiència amb d'altres experts de la mateixa especialitat.

Per tal de definir les línies estratègiques que possibiliti el desenvolupament d'aquest Conveni Marc, les directives d'ambdós hospitals van fixar un calendari de reunions que finalitzarà el desembre de 2013.

Finalitzada la reunió, la directiva de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron va visitar les instal·lacions de l'Hospital Sant Rafael.

Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com