Laboratori d’Anàlisi Clíniques, Microbiologia i Anatomia Patològica


General Lab és un Grup d'Empreses de Serveis dedicada a la realització d'anàlisis clíniques i a la gestió de laboratoris d'anàlisis clíniques i biològiques. Fundada l'any 1991, des de l'any 2007 General Lab s'ha integrat a Labco Diagnostics, que és una xarxa Europea d'empreses de serveis dedicada a la realització d'anàlisis clíniques i a la gestió de laboratoris d'anàlisis clíniques i biològiques. Està integrada per socis independents i desenvolupa les seves activitats diagnòstiques al servei de pacients i metges.

Una vegada consolidat el seu lideratge sectorial a França, Labco Diagnostics ha continuat la seva expansió a Europa amb integracions en països com Alemanya, Itàlia, Espanya, Portugal, Bèlgica i Holanda.

Durant l'any 2008, Labco Diagnostics amb més de 300 Laboratoris d'anàlisis clíniques i 4.500 col·laboradors ha realitzat 65 milions de proves de laboratori a més de 20 milions de pacients.

La incorporació de General Lab, líder en el mercat espanyol, i la recent integració de Sampletest, han convertit a Labco Diagnostics en el líder indiscutible a Espanya i Portugal, amb una estructura i xarxa de Laboratoris que permet oferir una assistència global que inclou anàlisis d'urgència, de rutina i de referència.

General Lab disposa d'una acreditada experiència en la implantació i desenvolupament del Sistema de Qualitat en Laboratori de Clíniques i Hospitals. Des de l'any 1997 posseeix la certificació UNE-EN -ISO 9002 com Laboratori Hospitalari, sent el primer laboratori clínic hospitalari que va obtenir l'esmentada certificació. L'any 2000 el laboratori va estar certificat amb la nova normativa UNE-EN-ISO 9001:2000 sent de nou el primer laboratori clínic hospitalari certificat per aquesta nova versió.

Des del 14 de maig de 2009 General Lab presta servei a l'HOSPITAL DE SANT RAFAEL de Barcelona com a Laboratori d'Anàlisis Clíniques i Servei Transfusional, donant resposta a les sol·licituds de totes les especialitats de l'Hospital.

La unitat d'Assistència Continuada del Laboratori (urgències) i del Servei transfusional donen servei les 24 hores al dia, els 365 dies del any, atenent també els pacients ambulatoris de l'Hospital, en les mateixes instal·lacions del laboratori, tots els dies laborables.

El centre està dotat de mitjans suficients per a la realització de les magnituds biològiques incloses en la cartera de serveis, també amb Servei Transfusional. A més, compta amb el recolzament de nou laboratoris de referència propis, que permeten donar cobertura i resposta a qualsevol necessitat en els següents àmbits:

 • Anatomia Patològica
 • Bioquímica Clínica
 • Biologia i Genètica Molecular
 • Citogenètica
 • Genètica i Oncologia Molecular
 • Hematologia
 • Immunoanàlisis
 • Immunologia i Radioimmunoanàlisis
 • Microbiologia i Parasitologia
 • Toxicologia
 • Urgències
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08