Presentació d’experiències a la 5a Jornada del pla de Salut

experiències 5a jornada pla salut
L'Hospital Sant Rafael va ser present a la 5a Jornada del pla de Salut, que es va celebrar el 26 i 27 novembre a Sitges, i en la qual es va fer un balanç del període 2011-2015 del Pla de Salut i es van exposar els reptes del nou Pla de Salut de Catalunya 2016-2020.
 
En el marc de l'acte, des de l'Hospital es van presentar dues experiències: ‘Programa de cirurgia menor ambulatòria a l'atenció primària' i ‘Preguntar al pacient i a la seva família per millorar la qualitat de vida en situacions de cronicitat'.
 
Com a conclusions del primer pòster, assenyalar que s'ha aconseguit implementar de manera segura el programa de cirurgia menor ambulatòria de l'Hospital Sant Rafael al CAP Vallcarca i que, durant l'any 2016, es realitzarà el primer Curs de cirurgia menor per a l'atenció primària.
 
Pel que fa a la segona experiència presentada, destacar, entre d'altres punts, que el procés de formació sanitària dels pacients ingressats al servei de Medicina Interna de l'Hospital Sant Rafael i les seves famílies, millora l'autonomia, l'aprenentatge i l'autocura.
 
Podeu accedir als dos pòsters als arxius adjunts.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com