Més de 1.500 kg de roba per a entitats benèfiques, gràcies al Rober solidari

rober solidari

rober solidari
L'Hospital San Rafael porta donats, des de l'any 2018, més de 1.500 kg de roba a entitats benèfiques, gràcies al projecte de Rober solidari. Aquesta iniciativa del Servei de Pastoral AER y Voluntariat ha permès recollir, des de la seva posada en marxa, una gran quantitat de roba i altres articles usats en bon estat, que s'han pogut repartir a persones necessitades, directament a l'Hospital o a través de tercers. 
 
L'última donació va tenir lloc el passat 7 de juliol, quan es va fer entrega d'un carregament amb uns 100 kg de roba a Cáritas, a la Parròquia Maria Mitjancera de Barcelona. El carregament incloïa, a més, articles ortopèdics (cadires de roda, crosses i un caminador), 5 caixes de bolquers i mantes, entre altres.

rober solidari
En els seus tres anys de trajectòria, el Rober solidari també ha col·laborat amb la Parròquia de Sant Lluís Gonzaga, de Barcelona, i amb Madre Coraje, una associació amb presència internacional que té com a objectiu ajudar col·lectius en risc d'exclusió social. A més, també s'han realitzat diverses donacions a persones usuàries de l'Hospital o del menjador social de Sant Rafael.
 
Totes aquestes fites han estat possibles gràcies la tasca del Servei de Pastoral AER i Voluntariat, i a la solidaritat de professionals i altres membres de la comunitat hospitalària, que hi han col·laborat amb els seus donatius al Rober. 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es