L'Hospital Sant Rafael participa en les XIV Jornades de Gestió i Avaluació en Salut

L'Hospital Sant Rafael va participar en les XIV Jornades de Gestió i Avaluació en Salut, organitzades per la Fundació Signe, que es van celebrar els dies 6, 7 i 8 de juny a la ciutat de Barcelona. En aquestes jornades es van donar cita més de 500 professionals de l'entorn sanitari per reflexionar, debatre i compartir experiències amb el lema: “Cap a resultats en salut” com leitmotiv del Congrés. 
 
De l'Hospital Sant Rafael van assistir el Dr. Jesús Ezquerra, que va participar com a moderador en diferents taules de debat; la Dra. Anna Càrol Pérez, que va presentar el pòster sobre Gestió Clínica i Right Care, i el Dr. Miquel Pons, doctor de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital, qui va realitzar una presentació sobre “Utilitat dels requisits d'artroplàsties i evidència dels implants de pròtesis de maluc i genoll utilitzats a Catalunya”.
 
Dra. Anna Càrol XIV Jornades de Gestió i Avaluació en Salut
Durant les jornades, els ponents van tenir l'oportunitat de reflexionar i presentar diferents experiències en els àmbits del coneixement, la innovació i la participació del professional i del pacient en la seva estada en els diferents dispositius de salut. Tot això, amb l'objectiu final d'aconseguir resultats tangibles en benestar i que tinguin valor per als pacients. D'aquesta manera, els experts van poder intercanviar coneixements i experiències sobre diversos temes d'actualitat com a lideratge, resultats en salut, col·laboració públic-privada, transformació digital, nous rols professionals, gestió per processos, big data, retenció del talent, benchmarking, intel·ligència artificial, lean healthcare o design thinking entre altres temes.
 
Ponents XIV Jornades de Gestió i Avaluació en Salut
També, aquesta trobada vol reivindicar el valor de l'avaluació dels resultats en salut i de l'eficiència com a element nuclear en la sostenibilitat del sistema sanitari, des de la premissa que el debat, la deliberació i el contrast d'idees poden reforçar les competències dels professionals i ajudar a assolir les institucions que representen.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com