L’Hospital Sant Rafael, reconegut en els Premis de Benchmarking CSC/ARQ

Premis de Benchmarking CSC/ARQ
L'Hospital Sant Rafael va ser guardonat en els Premis de Benchmarking CSC/ARQ, organitzats pel Conscorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0, en un acte que van tenir lloc el passat 1 de desembre.

En concret, el centre va obtenir reconeixements de benchmarking en el Servei de Medicina Interna, en els Processos d'Aparell respiratori i en els Processos d'Aparell circulatori, després d'obtenir els millors resultats en cadascun dels processos i serveis analitzats. També va aconseguir el premi al millor hospital bàsic en la categoria de Benchmark en els següents indicadors: mortalitat i reingressos clínicament relacionats.
 
Aquests premis estan destinats als hospitals bàsics i de referència de Catalunya que participen en la xarxa d'hospitals associats del projecte ARQ. Aquest projecte examina l'anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d'informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.

Podeu accedir consultar al document adjunt els diplomes obtinguts:
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com