L’Hospital Sant Rafael participa en la 1a Jornada de Salut “sans i grans”

Taller de cuina saludable
L'Hospital Sant Rafael va participar en la 1a Jornada de Salut “sans i grans” que va tenir lloc al barri de Sant Genís, el 18 de maig. 
 
taller de cuina saludable
L'Hospital va estar present amb un estand i va oferir un taller de cuina saludable a càrrec del doctor Alex Pasarin, coordinador dels Serveis Complementaris de l'Hospital Sant Rafael, i amb la col·laboració del cuiner Xavier Olesti, del Xiringuito El Pescador de Roda de Berà, i Sergi Soler, de Fruites i verdures Soler Cases, Mercat Vall Hebron.
 
taller de cuina saludable
taller de cuina saludable
taller de cuina saludable
La recepta escollida fou un arrosset amb verduretes i conill, que es va acompanyar amb un aperitiu sorpresa: pa torrat amb faves i bacallà sec, amanit amb oli verge d'oliva.
 
Des de l'estand de l'Hospital Sant Rafael també es van regalar mostres per a la cura de la higiene bucal i es va donar informació de tots els serveis complementaris que ofereix l'Hospital.
taller de cuina saludable

 
Al llarg de la jornada, els assistents van tenir l'oportunitat de participar en activitats lúdiques per moure el cos, com Taitxí i una classe de gimnàs, i se'ls va oferir un esmorzar saludable: entrepà, aigua, sucs i fruita.
 
taller de cuina saludable
La trobada fou organitzada des del Casal de Gent Gran de Sant Genís i va tenir com a objectiu difondre i explicar la importància de la prevenció i del seguiment d'uns hàbits saludables.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com