L’Hospital Sant Rafael comença a vacunar contra la Covid-19

Equip d'Infermeria
vacunació covid-19
El 12 de gener de 2021 es van començar a administrar les primeres vacunes contra la Covid-19 als col·laboradors/es de l'Hospital Sant Rafael. 

El punt de vacunació es va habilitar a la biblioteca del Centre i professionals d'Infermeria van subministrar, en torns de matí i tarda, la primera de les dues dosis necessàries a un centenar de col·laboradors/es. El nombre total de persones a les quals s'administrarà la vacuna és de 356, en concret, 295 professionals de l'Hospital i 61 col·laboradors/es externs. A tots ells s'injectarà la segona dosi tres setmanes després d'haver rebut la primera. 
 
Dr. Jesús Ezquerra
El gerent de l'Hospital Sant Rafael, el doctor Jesús Ezquerra, al qual es va subministrar el vaccí el primer dia de vacunació, considera que es tracta d'un pas molt important per aconseguir una immunitat de grup, que contribuirà a garantir la protecció dels/les professionals minimitzant la transmissió de la malaltia i les seves conseqüències.

El Centre ha elaborat un carnet de vacunació intern a fi de recollir diverses dades, com el número de lot de la vacuna que s'administra a la 1a i 2a dosi, les dates de subministrament i, també, si la persona ha tingut alguna reacció i/o incidència.

Podeu veure les fotografies dels col·laboradors que ja s'han vacunat al hashtag #SantRafaelesvacuna.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es