L’Hospital Sant Rafael celebra la seva festivitat

Presentació Nova Realitat
L'Hospital Sant Rafael va celebrar la seva festivitat el passat 29 de setembre.

L'acte va començar amb una Eucaristia a l'església del Centre, presidida per Mn. Jose Ignacio Arrínda. A continuació, a la sala d'actes, el director gerent de la Província d'Espanya de Germanes Hospitalàries, Alberto Martín de la Mata, va explicar la nova realitat de la institució destacant com a objectiu principal el fet de crear, conformar i consolidar la Província d'Espanya.

Per la seva banda, Jordi Varela va dictar una ponència sobre els valors en la pràctica clínica, en què va fer referència als fonaments i valors de la gestió clínica, a les pràctiques clíniques de valor i va exposar un seguit d'inicitaves professionals exitoses, entre altres qüestions.

Acte jubilats
En el marc de la jornada també es va realitzar un acte commemoratiu per als treballadors de l'Hospital jubilats durant el 2015. Com a cloenda de la Festivitat, els assistents van poder gaudir d'un aperitiu al jardí del Centre.
 
Podeu consultar adjuntes les presentacions que van realitzar el gerent de la Província d'Espanya de Germanes Hospitalàries, Alberto Martín de la Mata, i Jordi Varela, així com el document de presentació dels treballadors jubilats durant l'any 2015. 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com