L’Hospital Sant Rafael, reconegut amb la certificació d’Argent de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum

acte de lliurament de l´acreditació d’Argent de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum
L'Hospital Sant Rafael va rebre l'acreditació d'Argent de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum (XCHsF) en un acte celebrat el 12 de gener de 2015 al Departament de Salut i presidit pel conseller Boi Ruiz.
 

Aquesta certificació és un reconeixement a la tasca de l'Entitat en la promoció de les polítiques actives per al control del tabaquisme a l'àmbit hospitalari. En aquest sentit, per a atorgar aquesta distinció la XCHsF ha tingut en compte aspectes com la bona senyalització dels espais interiors i exteriors de l'Hospital, els programes de Deshabituació Tabàquica per ajudar treballadors i pacients a deixar de fumar, la formació prestada al personal sanitari en intervencions pel control del tabac o la implicació del Centre en les iniciatives de la Xarxa.

Anualment es realitza una avaluació de la implantació de les mesures per al control del tabaquisme a cada centre. Seguint les recomanacions de la Xarxa Internacional d'Hospitals sense Fum, es mesuren les fites i els progressos dels hospitals membres en funció de diferents indicadors del compliment de les polítiques i intervencions de control del tabaquisme. Segons aquest grau de compliment s'estableixen 5 categories: membre, bronze, argent, argent amb menció d'or i or.

Podeu accedir al certificat en el document adjunt.

Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com