Germanes Hospitalàries participa al #GivingTuesday amb un projecte solidari de Salut Mental

L'àrea de solidaritat de Germanes Hospitalàries s'ha sumat a la campanya #GivingTuesday, una iniciativa global, que se celebra anualment el primer dimarts després d'Acció de Gràcies, per recaptar fons per diferents activitats solidàries d'arreu del món. 

En aquest context, Germanes Hospitalàries ha creat el projecte “Red solidaria de atención a la salud mental de personas inmigrantes y personas en riesgo de trata", que té per objectiu engegar un sistema d'atenció a la salut mental, prestat per professionals qualificats de la Institució, que atenguin de forma voluntària a persones immigrants i aquelles en risc de ser incloses a les xarxes de tràfic de persones.
 
Així doncs, es pretén realitzar una valoració personalitzada per poder oferir una intervenció psicoterapèutica i/o psicofarmacològica que els ajudi a millorar la seva salut mental, condició necessària per afrontar adequadament la resta de reptes que tenen per endavant aquestes persones.

Qualsevol entitat o particular que vulgui ajudar a impulsar aquesta iniciativa ho pot fer a través d'aquest web, on també es pot trobar informació més concreta i detallada del projecte. 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com