Formació per a l'acció en salut comunitària

Professionals de l'Hospital Sant Rafael han impartit aquest any 2015 les següents sessions adreçades a la població de l'àrea de referència del Centre amb l'objectiu de promoure l'educació sanitària, tal i com es contempla en el  Pla Estratègic 2014-2016 de l'Hospital:
 
  • Prevenció de Caigudes a la Tercera Edat
Aquesta sessió, a càrrec de Noelia Gómez, infermera, es va celebrar el 27 de gener a l'Associació de Veïns Sant Genís i el 5 de març a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Higiene Bucodental en la Gent Gran
Impartida Kathy Guardiola, higienista dental, la sessió va tenir lloc el 10 de novembre al Casal de la Gent Gran d'Horta i l'11 de febrer a l'Associació de Veïns Sant Genís i el 3 de juny a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Parlem de Migranya
La sessió va anar a càrrec del doctor Vicente García, neuròleg, i es va desenvolupar el 15 d'abril a l'Associació de Veïns Sant Genís i el 10 de juny a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Mindfullnes o mètode de relaxació de la consciència plena
La sessió, impartida per Maite Rodríguez, infermera, va tenir lloc el 26 de març a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Ressuscitació Cardiopulmonar Bàsica
A càrrec del doctor Joan Bosch, del servei de Rehabilitació, la sessió va tenir lloc el 9 d'abril a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Hàbits i Cures de Salut
Impartida per les infermeres M. Carmen Durán i Càrol Sánchez, la sessió es va celebrar el 4 de novembre al Casal de la Gent Gran de Vall d'Hebron, el 20 d'octubre al Casal de la Gent Gran d'Horta i el 16 d'abril a l'Associació de Veïns de Montbau.
 
  • Deixar de fumar, apostar per la Salut
La sessió va anar a càrrec de Susana Torrecillas, infermera, i va tenir lloc el 21 de maig a l'Associació de Veïns de Montbau.

Higiene Bucodental en la Gent Gran
Ressuscitació Cardiopulmonar Bàsica
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com