Felicitació de Nadal fruit del II Concurs de dibuix de l'Hospital Sant Rafael

L'Hospital Sant Rafael ja té la felicitació de Nadal per a aquest 2016. Ha estat elaborada a partir de les il·lustracions guanyadores del II Concurs de Dibuixos de l'Hospital Sant Rafael, en què podien participar tots els nens i nenes de l'entorn familiar dels treballadors i col·laboradors externs del Centre.
 
Aquest any, el tema del dibuix ha estat l'estel de Nadal i l'arribada dels Reis Mags a l'establia. En el concurs es van establir tres categories, segons la franja d'edat dels participants: de 3 a 5 anys (categoria Mini), de 6 a 8 anys (categoria Infantil) i de 9 a 12 anys (categoria Júnior). Els dibuixos es van poder presentar fins al 2 de desembre i, com a novetat, aquest any el personal de l'Hospital ha pogut participar en les votacions dels guanyadors.
 
Es tracta d'una felicitació en format vídeo i, a banda dels dibuixos premiats, també hi ha un missatge de part de la Comunitat de Germanes Hospitalàries, que diu: “Els Àngels del Nadal ets tu quan cantes al món un missatge de PAU, de JUSTÍCIA i d'AMOR”.
 
Així doncs, l'Hospital Sant Rafael us desitja un Bon Nadal i Feliç Any 2017. Podeu veure la felicitació fent clic sobre la imatge:

Felicitació Nadal Hospital Sant Rafael
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com