‘Els Quatre Gats’ entrega el primer Premi Avedis Donabedian a l’atenció social amb participació d’equips de salut

Premi Avedis Donabedian 2015
‘Els Quatre Gats', l'aliança estratègica entre l'Hospital Sant Rafael, l'Hospital de Campdevànol, l'Hospital Plató i l'Hospital de Mollet, que ha patrocinat el primer Premi Avedis Donabedian a l'atenció social amb participació d'equips de salut, va lliurar el reconeixement al Centre Riudeperes de l'Associació Sant Tomàs-PARMO.

L'acte d'entrega dels guardons va tenir lloc en el marc de la XXVII edició dels premis Avedis Donabedian a l'excel·lència en qualitat en Sanitat, que es va celebrar el 13 de gener al Palau de la Música de Barcelona. El gerent de l'Hospital Sant Rafael, el doctor Jesús Ezquerra, i el de l'Hospital de Campdevànol, el doctor Joan Grané, van ser els encarregats d'entregar el premi en representació de l'aliança.

Aquesta nova categoria de guardó es diferencia de la resta perquè distingeix un projecte que ha nascut al si d'una entitat d'àmbit social que ha aconseguit involucrar una institució sanitària. En aquest sentit, s'ha reconegut el Centre Riudeperes pel procés de transformació de l'atenció, integrant els recursos sanitaris externs de l'atenció primària en l'equip interdisciplinari intern i promovent una política d'aliances que garanteix la continuïtat de la iniciativa.

‘Els Quatre Gats' va sorgir l'any 2011 amb l'objectiu de desenvolupar projectes per aconseguir excel·lència en l'atenció assistencial i articular plataformes conjuntes per millorar les capacitats en innovació, gestió del coneixement i qualitat, entre d'altres.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com