El Club de Lectura Sant Rafael, un dels protagonistes del Sant Jordi de Nadal 2020 del TRESC

Sant Jordi de Nadal
El Club de Lectura Sant Rafael va ser un dels protagonistes del Sant Jordi de Nadal 2020 del TRESC, que va celebrar la seva sisena edició, en format digital, el 12 de desembre.

Així, a partir d'una conversa en la qual va participar la directora mèdica de l'Hospital Sant Rafael i dinamitzadora del Club de Lectura del Centre, la doctora Anna Carol Pérez, es va parlar del projecte dels clubs de lectura per a professionals sanitaris “Llegir abans de curar”, del Club de Lectura Sant Rafael i, també, de la sessió del mes de novembre, la qual va comptar amb la presència destacada de l'autor del llibre ‘Quiet', Màrius Serra.

A banda de la doctora Anna Carol Pérez, a aquesta activitat audiovisual, que va estar moderada per Teresa Férriz, promotora del projecte “Llegir abans de curar”, també van participar Màrius Serra, el metge, escriptor i investigador Salvador Macip, i la presidenta de la Societat Catalana de Bioètica, la doctora Patrícia Beoiz.

La doctora Anna Carol -qui va ser presentada com a participant pionera del projecte “Llegir abans de curar”- va explicar com va impulsar la iniciativa dins l'Hospital Sant Rafael i el funcionament concret del Club de Lectura del Centre.

Màrius Serra, durant la seva exposició, va fer referència a la sessió del mes de novembre del Club de Lectura Sant Rafael, que va ser la seva primera experiència d'aquestes característiques a un hospital. Serra va assenyalar com a fet diferencial de la sessió, la gran participació de tots els assistents i va qualificar el seu funcionament de “modèlic”.

Podeu veure el vídeo complet al següent enllaç: https://www.santjordidenadal.cat/llegir-abans-de-curar/
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es