Celebració de la XVIII Setmana Sense Fum

Setmana Sense Fum 2017
En el marc de la XVIII Setmana sense Fum (24-31 de maig) la Comissió Promotora Hospital Sense Fum de l'Hospital Sant Rafael va organitzar un seguit d'accions per tal de sensibilitzar la població de la importància per a la salut de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.
 
Entre algunes de les activitats preparades amb el lema "Perfuma't la vida!" es va realitzar l'acte informatiu “Deixar de fumar sí és possible”, el 30 de maig. Aquesta sessió, adreçada tant a pacients com a familiars i col·laboradors, va ser impartida per Clara Martínez, infermera referent de l'Hospital en aquesta matèria.
 
Així mateix, amb motiu del Dia Mundial Sense Fum, el 31 de maig, i en relació amb la deshabituació del tabaquisme, es va fer un intercanvi de cigarretes per flors de temporada, de la mà de pallassos de l'Associació Cultural L&L de Suport a les Arts Escèniques. També es va facilitar informació i guies d'ajuda per deixar de fumar a les instal·lacions del Centre.
 
Com a punt i final de les activitats organitzades per l'Hospital, l'1 de juny, el professor Patrick Eisenberg va oferir una sessió gratuïta de pilates, a la qual van assistir més de 20 persones.
Setmana Sense Fum - Taulell informatiu
Setmana Sense Fum 2017 - Sessió de pilates

 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com