Celebració de la Festivitat de Sant Rafael

Festivitat Sant Rafael 2017

L'Hospital Sant Rafael va acollir el 2 d'octubre i com cada any, l'acte de celebració de la Festivitat que ret homenatge al patró del Centre.

L'acte inaugural va tenir lloc a l'església de l'Hospital amb una Eucaristia presidida per Mn. Jose Ignacio Arrínda i amenitzada per la Coral Quartet Menni. A continuació, Sor Margarita Vicente i el Dr. Jesús Ezquerra, Superiora i gerent del Centre, respectivament, van ser els encarregats d'obrir formalment la sessió a la sala d'actes de l'Hospital Sant Rafael.

Seguidament, Óscar Corominas, conferenciant, advocat i expert en coach empresarial, intel·ligència emocional i creativitat, va dictar una ponència sobre lideratge creatiu. Durant la xerrada, Corominas va parlar de com liderar amb èxit i com aprendre a liderar-se a un mateix, tant en l'àmbit personal com professional. El ponent també va fer esment a la importància de l'empatia i l'assertivitat en el lideratge creatiu, i es va referir a la intel·ligència emocional com a un tipus d'intel·ligència clau en tots els àmbits de la vida humana.

En el marc de la jornada també va tenir lloc un acte d'homenatge a les quatre treballadores jubilades de l'Hospital durant els anys 2016 i 2017: la psicòloga Marta Dot Pallarés, la infermera Teresa Garcia Sendra, la mecànica sanitària Dolores Garcia Bejarano i l'auxiliar d'infermeria i presidenta del Comitè d'Empresa, Neus Molina Moreno. Finalment, els assistents van poder gaudir d'un aperitiu al jardí del Centre.
Festivitat Sant Rafael 2017

Festivitat Sant Rafael 2017

Festivitat Sant Rafael 2017

Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com