Més de 130 professionals es reuneixen a la I jornada Infermera els 4 Gats

Dijous 16/11/2017
I Jornada Infermera Els 4 Gats

Més de 130 professionals d'infermeria de l'Hospital San Rafael, l'Hospital Plató, l'Hospital Campdevànol i Hospital de Mollet van debatre el 16  de novembre sobre la seva professió i la seva influència en la societat en la 'I Jornada Infermera Els 4 Gats' a l'Auditori de l'Hospital de Mollet.
 
Durant l'acte, es van abordar temes d'actualitat, com estratègies de lideratge de les infermeres, projectes i experiències actuals o la influència de la infermeria en els àmbits de decisió de les polítiques sanitàries. Ja que el model d'atenció centrat en la persona i no en la malaltia, comporta que la professió infermera hagi d'anar més enllà del seu vessant clínic.

taula
 
A més a més, també es va parlar de com la proximitat de la infermera en les cures de la persona i la seva visió global, tant des del punt de vista de salut com social, suposa un gran avantatge per comprendre, liderar i orientar els canvis del sistema de salut actual a nivell micro, meso i macro.
 
Per finalitzar l'acte, es va organitzar una taula de cloenda, que va comptar amb la participació dels gerents dels quatre centres de l'aliança estratègica.
 
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com