Informació Corporativa

Carta de benvinguda de la Superiora de l'Hospital Sant Rafael.

Em plau donar-vos la benvinguda a l'Hospital de Sant Rafael, institució que pertany a la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús amb més de 125 anys d'experiència i servei.

Volem que aquesta web sigui una nova manera d'apropar-nos i d'explicar el que fem i, a la vegada, d'oferir-vos els nostres serveis assistencials. La nostra vocació hospitalària és aconseguir un alt nivell de qualitat en tot allò que portem a terme i fer que us sentiu ben tractats tant des del punt de vista assistencial com humà i espiritual.

Al web trobareu informació sobre els serveis assistencials que formen part de la cartera de serveis de l'Hospital, així com algunes dades sobre les iniciatives en docència i recerca que impulsem per a progressar de forma contínua.

Esperem que el web que us presentem sigui d'utilitat i us ajudi a conèixer millor el nostre Hospital i els nostres serveis a la vegada que us demanem que ens notifiqueu tot allò que considereu adient per a tenir cada dia un Centre millor i més hospitalari.

Superiora
Hospital Sant Rafael

 

Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es