L’Hospital Sant Rafael, premi TOP 20 en la categoria d’Aparell Respiratori

top 20
L'Hospital Sant Rafael ha estat guardonat amb el TOP 20 de l'àrea de Respiratori i reconegut, així mateix, amb una nominació en la categoria de Gestió Hospitalària Global, en la 19a edició d'aquests premis que atorga l'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST.
 
El guardó va ser recollit pel Dr. Jesús Ezquerra, gerent de l'Hospital, durant l'acte que va tenir lloc el passat 24 d'octubre al Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (COAM). Segons Ezquerra, “és un reconeixement a la tasca que realitzen els nostres professionals, en especial els de l'àrea mèdica, els quals s'autoexigeixen diàriament assolir cada vegada nivells més alts de qualitat en l'atenció als pacients”.
 
Els premis TOP 20 són atorgats per l'empresa IASIST, del grup IQVIA i líder en la informació per a la gestió clínica a Espanya. L'objectiu del programa TOP20 és “identificar patrons de bona pràctica (benchmarks) en qualitat, funcionament i eficiència econòmica, i reconèixer la tasca dels hospitals participants que han obtingut millors resultats”, segons explica Carles Illa, principal Healthcare d'IQVIA. Aquest any, 140 hospitals de 15 comunitats autònomes han participat als TOP20.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com