XIII Jornada de Comitès d’Ètica Assistencial de Catalunya

L'Hospital Sant Rafael i el Comitè d'Ètica Assistencial de Germanes Hospitalàries són els encarregats, enguany, de l'organització de la XIII Jornada de Comitès d'Ètica Assistencial de Catalunya, que tindrà lloc el 30 de novembre al Centre.
 
La Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, promou la celebració de la XIII Jornada de Comitès d'Ètica Assistencial de Catalunya, com espai de trobada personal i professional i com oportunitat per a intercanviar opinions, experiències i debat entre les persones que formen part dels CEA de Catalunya. També estan convidades a participar totes les persones interessades en la Bioètica.
 
El tema principal per aquesta Jornada és la problemàtica ètica relacionada amb l'atenció a la Salut Mental, que s'estudiarà des de diferents punts de vista i amb les aportacions al debat per part de tots els assistents.

Us convidem especialment a participar amb la presentació de comunicacions, tant en format oral com format pòster, per poder debatir-les en una taula específica.
 
D'altra banda, es convoca el Premi de la Societat Catalana de Bioètica a la millor comunicació presentada a la XIII Jornada CEAs 2018, dotat amb 500 €.
 
Us esperem el 30 de Novembre a l'Hospital Sant Rafael de Barcelona

Per a més informació podeu consultar aquí.

D'altra banda, podeu realitzar la inscripció en aquest enllaç.

Trobareu a continuació, en documents adjunts, la crida per a comunicacions i el programa de la jornada.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com