IV edició del Club de Lectura Sant Rafael

La quarta edició del Club de Lectura Sant Rafael tindrà lloc de setembre de 2021 a juny de 2022 i inclourà 10 sessions en les quals es compartiran reflexions sobre diferents llibres, alguns dels quals proposats pels mateixos membres del Club. Podeu accedir al programa al document adjunt.

El Club de Lectura és una iniciativa humanística i formativa del Comitè d'Ètica Assistencial de l'Hospital Sant Rafael, amb el Suport de la Societat Catalana de Bioètica; Barcelona, ​​Ciutat de la Literatura, i la Universitat Oberta de Catalunya.

Els objectius d'aquest projecte són, d'una banda, millorar l'atenció que reben les persones malaltes, cuidadores i acompanyants. De l'altra, contribuir a incrementar la sensibilitat i capacitat de resposta empàtica dels professionals sanitaris i comprendre, a través dels textos literaris, les diferents vivències que poden tenir els pacients sobre les seves malalties. Es tracta d'un projecte que està acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Per a més informació i inscripcions: clublectura.hsrafael@hospitalarias.es
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: info.hsrafael@hospitalarias.es