I Jornades catalanes d’Hospitals de Dia d’Adults de Salut Mental

L'Hospital Sant Rafael acollirà, el dijous 21 de març, les primeres jornades d'Hospitals de Dia de Salut Mental de Catalunya, organitzades per Germanes Hospitalàries.
 
Sota el títol ‘Hospitals de dia: integrant experiències', aquestes jornades sorgeixen del desig de compartir les experiències en diferents hospitals de dia de salut mental d'adults (HDSMA) arran del creixement i la consolidació d'aquests dispositius en els darrers anys.
 
La trobada permetrà reflexionar sobre l'evolució dels diversos models terapèutics en els HDSMA, així com conèixer la varietat dels diferents enfocaments psicoterapèutics en els HDSMA i debatre sobre el paper del treball en equip, l'element d'identitat d'aquests. En aquest sentit, s'han programat diferents taules de debat, un dinar de treball i un taller pràctic.
 
La Dra. María Concepción Martínez Sánchez, psiquiatra adjunta de la Unitat de Continuïtat Assistencial Polivalent (UCAP) del Centre participarà en la taula rodona ‘Models terapèutics en HD' amb la ponència: ‘UCAP-PHP: Un any d'experiència'.
 
A continuació, adjuntem el programa complet i el formulari d'inscripció.
Germanes Hospitalàries Hospital Sant Rafael - Barcelona
Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117 · 08035 Barcelona · T. 93 211 25 08 · Correu-e: hsrafael@hsrafael.com